Nowy firmware Totolink A3002RU z strony http://totolink.net

Dyskusje na temat oprogramowania urządzeń firmy Totolink
aBaZ
Entuzjasta
Posty: 419
Rejestracja: 11 sty 2018, 16:50

Re: Nowy firmware Totolink A3002RU z strony http://totolink.net

Post autor: aBaZ » 07 lut 2020, 14:28

polecam korzystać z 3.2.4 bo on jest stabilny i nie ma z nim problemów....
A czemu wrzuciłeś nowszy soft ? I to chyba pobrany bezpośrednio z totolink.net a nie z naszej witryny.... ;)
LinuX is not an alternative, LinuX is the Future!

yesod
Nowicjusz
Posty: 6
Rejestracja: 13 wrz 2018, 11:13

Re: Nowy firmware Totolink A3002RU z strony http://totolink.net

Post autor: yesod » 07 lut 2020, 18:08

aBaZ pisze:
07 lut 2020, 14:28
polecam korzystać z 3.2.4 bo on jest stabilny i nie ma z nim problemów....
A czemu wrzuciłeś nowszy soft ? I to chyba pobrany bezpośrednio z totolink.net a nie z naszej witryny.... ;)
Nie znalazłem opinii na temat niestabilnego softu w tej wersji, a poza tym jest o ponad rok młodszy, ponoć rozwiązuje problemy z siecią wifi a z tym miałem kłopoty. Sugerujesz wrzucić 3.2.4, czy on ma przekierowanie portów?

ZjemCiKolege
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: 10 lut 2020, 2:39

Re: Nowy firmware Totolink A3002RU z strony http://totolink.net

Post autor: ZjemCiKolege » 10 lut 2020, 2:44

yesod pisze:
07 lut 2020, 11:25
Witam, po wgraniu najnowszego softu TOTOLINK-A3002RU-V3.4.0-B20190910.0945, zniknęła mi opcja przekierowania portów. Zna ktos rozwiązanie tego problemu?
o czym piszesz? :-) używam najnowszego softu ze strony totolink :-)
https://i.imgur.com/YxxvSHl.png

fajnie gdyby dało się jeszcze ustawić zakres portów wew ip a nie tylko z zewnętrznym :/
coś w stylu tego paint :ugeek:
Załączniki
image (1).png
image (1).png (38.18 KiB) Przejrzano 5641 razy

kebs
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: 24 wrz 2020, 12:03

Re: Nowy firmware Totolink A3002RU z strony http://totolink.net

Post autor: kebs » 24 wrz 2020, 12:07

Witam.
Moje urządzenie to A3002RU17J1901617V1.0 białe
Chciałem zapytać, jaki numer softu powinienem mieć?
Miałem jakiś stary i wszystko było okay, ostatnio wrzuciłem taki TOTOLINK-A3002RU-V3.4.0-B20190910.0945 i zaczeły się problemy.

aBaZ
Entuzjasta
Posty: 419
Rejestracja: 11 sty 2018, 16:50

Re: Nowy firmware Totolink A3002RU z strony http://totolink.net

Post autor: aBaZ » 25 wrz 2020, 12:08

kebs pisze:
24 wrz 2020, 12:07
Witam.
Moje urządzenie to A3002RU17J1901617V1.0 białe
Chciałem zapytać, jaki numer softu powinienem mieć?
Miałem jakiś stary i wszystko było okay, ostatnio wrzuciłem taki TOTOLINK-A3002RU-V3.4.0-B20190910.0945 i zaczeły się problemy.
Witam,
polecam pobrać oprogramowanie z naszej strony (pod produktem).
https://www.batna24.com/pl/p/totolink-a ... wifi-rmmmj
totolink firmware.PNG
totolink firmware.PNG (22.04 KiB) Przejrzano 4417 razy

Ten zaznaczony. :mrgreen:
LinuX is not an alternative, LinuX is the Future!

yesod
Nowicjusz
Posty: 6
Rejestracja: 13 wrz 2018, 11:13

Re: Nowy firmware Totolink A3002RU z strony http://totolink.net

Post autor: yesod » 25 wrz 2020, 18:19

kebs pisze:
24 wrz 2020, 12:07
Witam.
Moje urządzenie to A3002RU17J1901617V1.0 białe
Chciałem zapytać, jaki numer softu powinienem mieć?
Miałem jakiś stary i wszystko było okay, ostatnio wrzuciłem taki TOTOLINK-A3002RU-V3.4.0-B20190910.0945 i zaczeły się problemy.
Wgrywałem ten soft do kilku egzemplarzy i nie miałem problemów. Trzeba tylko pamiętać żeby po upgrade przywrócić ustawienia fabryczne i skonfigurować go ręcznie a nie z backupu bo będą cyrki

ODPOWIEDZ